Wat mijn coachees zeggen over mij en mijn coachtraject

Het doet me goed dat ik van al mijn coachees tot nu toe hele positieve feedback heb ontvangen. Om een indruk te geven van wat mensen aanspreekt, plaats ik er daar een paar van. Vanwege de vertrouwelijkheid (waar ik erg veel waarde aan hecht) doe ik dat  zonder de persoonlijke gegevens van degene die dit aangeleverd heeft.

“Tiemen is een coach die je motiveert en inspireert door zijn wijsheid te delen, maar ook door je dingen te laten inzien over jezelf waar je nooit eerder aan gedacht hebt. Hij is empathisch en kan goed luisteren. Door zijn vriendelijkheid is het makkelijker om jezelf open te stellen. Daarnaast daagt hij je uit door gericht diepe vragen te stellen.”

“Tiemen heeft mij ontzettend veel steun  en wijsheid gegeven waardoor ik kansen heb aangepakt waar ik voorheen niet voor durfde te gaan. We zijn al een jaar verder sinds ons coach traject is afgelopen, maar de lering die ik heb getrokken uit onze gesprekken en adviezen helpen mij nog steeds. Ik weet zeker dat Tiemen nog een hele sterke en positieve impact zal hebben op het leven van heel veel mensen.  “

“Tiemen, ik kijk met veel plezier terug op onze wandeling en verheug me al op de volgende. Ik ben ook zelf met een aantal van jouw oefeningen en de geleide meditatie aan de slag gegaan en dat brengt echt rust en een ander perspectief.  Dankzij jouw tips lukt het me om meer rust in in mijn hoofd te vinden en te vertrouwen op een goede afloop.” 

“Tiemen, jouw kracht is dat je uitgaat van je intuïtie. Door jouw reflectie en het samen uitdiepen van hoe ik me voel(de) heb ik geleerd om mijn negatieve gedachten om te zetten in positiviteit. Ik heb bereikt dat ik meer in mijn kracht sta en niet meer blokkeer als ik het gevoel heb dat iemand niet oprecht is of negatief reageert.”

“Ik ben heel tevreden dat ik in slechts een relatief klein aantal coach sessies zelf al zoveel stappen in mijn ontwikkeling heb gemaakt. Ik dacht dat ik stil stond, maar weet nu dat dat echt niet zo is.  Door de oefening met de bomen werden mijn vorderingen zichtbaar gemaakt. Nu is het aan mij om daarop door te gaan “

“Tiemen blijft rustig en stelt de juiste vragen. Dat geeft vertrouwen en een aanzet om steeds na een coachwandeling zelf verder aan de slag te gaan met wat we besproken hebben. Het waren vooral de metaforen met de natuur en die kleine “tips” waar ik veel aan heb. Fijn dat ik geleerd heb om zelf een goed gevoel op te kunnen roepen”